Rollers

New Home Forum Assembly Rollers

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Josh Williams Josh Williams 1 month, 4 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #19244
    Profile photo of Josh Williams
    Josh Williams
    Participant

    Just going through assembly and testing everything fits after getting my new stainless tube today. The rollers will not glide all the way onto the rail. gets past the first 2 and the middle one but won’t past the final 2. I I remove the middle bearing it works fine. Anyone have some quick things to look for here?

    Thanks,

    Josh

    #19263
    Profile photo of Jason
    Jason
    Participant

    Make sure all the bolts are loose when trying to assemble.

    #19270
    Profile photo of Josh Williams
    Josh Williams
    Participant

    Well if you mean the bolts themselves without the nuts and bearings on them those are pretty tight. Most of them I had to thread them through. Should the bolts alone be free to slide in and out without threading or turning them?

    Thanks,

    Josh

    #19271
    Profile photo of Jason
    Jason
    Participant

    I believe so yes… I took a 5/16 drill bit and reamed the holes out before putting bolts in so it was easy to get them in and out.

    #19287
    Profile photo of Josh Williams
    Josh Williams
    Participant

    That worked perfectly, thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.