All over the place.

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by  Robert 2 months ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #37941

    Robert
    Participant

    Here’s whats happening physically, I purchased everything from here last year around May.

    In Repetier it’s showing this.

    Also Hello World!
    Thank you so much for all the work!

    #37942

    Ryan
    Keymaster

    TRouble shooting 3D printing is a bummer, a million things can be wrong. Can we try it another way.

    If you follow this page, https://www.vicious1.com/assembly/software/ does everything work including drawing the picture? If it doesn’t draw the picture well do not go any further until it does.

    1 user thanked author for this post.
    #37943

    Robert
    Participant

    Thank you! I’ll run these steps ttys!

    #39047

    Robert
    Participant

    I’m back finally!
    Had to find these hooks for the potentiometers I’ve got the axis’s set but I was wondering about the Stepper voltage on the Extruder driver?

    #39049

    Ryan
    Keymaster

    All depends on your extruder stepper. Each batch I get seems to be a little different. I would start at 0.65V. If after 20 minutes of use the stepper is hot turn it down, warm is good, cold means more power.

    1 user thanked author for this post.
    #39051

    Robert
    Participant

    That’s such an excellent rule, Wouldn’t hurt to cool them right? I gotta make a freecycling trip and pull some fans.
    So adjusting the voltage of the axis’s could they be “overclocked” or I guess tuned to run faster prints or we bound to some laws here?

    #39060

    Ryan
    Keymaster

    Anything you gain by adding power you will lose by moving around a fan. Proper tune is best as we always have them engaged.

    1 user thanked author for this post.
    #39064

    Robert
    Participant

    THANK YOU! I finally got it to run I’ll post up Pictures soon! (Maybe even a 4K Video!)

    #39068

    Robert
    Participant

    Okay so I ran into MINTEMP Error then realized the thermistor has a short…
    Honeywell 100K Thermistor 135-104LAG-J01
    Should work as a replacement?

    #39082

    Ryan
    Keymaster

    That isn’t the one we use but You can just change it in the firmware. That one does look like a higher quality one for sure.

    This is close to the typical ones, http://amzn.to/2ukznMF

    1 user thanked author for this post.
    #39092

    Robert
    Participant

    Awesome! I ordered those last night actually after more searching got them in time for two day shipping so we’ll see how it goes tomorrow! Thank you again, I hope you have a great weekend ttys!

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

You must be logged in to reply to this topic.