Marlin configuration for Wade's extruder with e3d Hotend and MK2a Heatbed

New Home Forum Software Development Marlin configuration for Wade's extruder with e3d Hotend and MK2a Heatbed

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of vicious1 vicious1 1 year, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #5846
    Profile photo of stevan
    stevan
    Participant

    I have installed Wade’s extruder with e3d hotend connected to Pin D10 and its sensor to Pin 2B-2A on Ramps 1.4 with Marlin_16_32_090615 and I also added a Heatbed Mk2a connected with Pin D8 with its sensor connected on Pin 1A-1B and a fan on D9 but when I start to heat the extruder I get heated the heatbed and I have not activated menu of the heatbed on both LCD control and Repetier Host. Of course I have to modify configuration.h and may be also pins.h but I have no the required skills for this so please can someone help me with the Marlin settings for extruder and heatbed and also for stepper setting of extruder (DEFAULT_AXIS_STEPS_PER_UNIT…..)
    This is my Thermal Settings on Configuration.h
    #define TEMP_SENSOR_0 11
    #define TEMP_SENSOR_1 -1
    #define TEMP_SENSOR_2 0
    #define TEMP_SENSOR_BED 0

    Thanks in advance for any help
    Steve

    #5855
    Profile photo of vicious1
    vicious1
    Keymaster

    This should explain everything, and the beta firmware pre-configured is linked at the end of the post. https://www.vicious1.com/marlin-firmware/

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.